15-03-13

Onkruid beu? Boomschors is de ideale bodembedekker!

Geen groene vingers en toch graag een mooi onderhouden tuin? Dan moet u beslist boomschors gaan gebruiken in uw tuinperken en plantsoenen. Niet alleen oogt uw tuin er direct mooier door, maar u voorkomt de groei van allerhande soorten onkruid en u beschermt uw plantgoed tegen uitdroging! Een laagje boomschors van om en bij de 10cm is voldoende om voor verschillende jaren heel wat minder tuinonderhoud te hebben! Dankzij boomschors dus meer tuinplezier!


tuin onderhouden, tuinman, onkruid, schors

Het is tegenwoordig een vaak voorkomend fenomeen; beide partners hebben een fulltime job, een druk sociaal leven, misschien ook wel kinederen,.. en dan nog eens die tuin erbij? Vaak iets teveel van het goede! Een tuin daar hoort u van te genieten en van tot rust te komen! U moet het dus slim aanpakken! Gebruik boomschors om verschillende jaren op rij een minimum aan tuinonderhoud te hebben.

Boomschors is de ideale, 100% natuurlijke bodembedekker die u doorheen het hele jaar kan plaaten in tuinperken of borders. Eenvoudig in gebruik en zeer gunstig in kost/functionaliteit is schors dé manier bij uitstek om onkruid te voorkomen.

Er zijn verschillende aanbieders die tegenwoordig boomschors aan huis leveren zoals;

Ook via de Goudengids kan u raadplegen welke bedrijven in belgie er zijn voor boomschors.
Surf voor meer informatie en bedrijven naar: http://www.goudengids.be/boomschors/

 

 

 

 

De commentaren zijn gesloten.